GYIK/FAQ

Orvosi Mikrobiológiai
Intézet

Debreceni Egyetem
Orvos- és Egészségtudományi Centrum

dote_logo

Ajánlott felbontás:
1024x768

Térkép

GyIK = FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések
Frequently asked question

Kérdés: Nem jutok be a “Segédletek” oldalra, mert nem kér tőlem jelszót a weblap, pedig ismerem. A jelszó oldalon a jelszó beírására alkalmas mező nem jelenik meg! Mit tegyek?


Válasz:
Internet Explorer 7 verzió esetén alapbeállításban a sriptek futása le van tiltva. Aki 7-es verziójú Explorerrel böngészi weblapunkat engedélyezze a sriptek futását az
Eszközök-> Internetbeállítások-> Biztonság-> Egyéni szint->
“A webhelyek számára engedélyezett az információk parancsfájlt alkalmazó ablakok használatával való bekérése” mező bejelölésével


Alapértelmezésben a jelszó beírására alkalmas mező a többi tesztelt böngészőben ( Explorer 6. -- Mozilla-Firefox 2.0.0.8. -- Opera 9.23) megjelenik és a jelszó beírása után a  Segédletek elérhetővé válnak. Mivel a jelszót egy script parancssor dolgozza fel, a böngészőkben nem lehet letiltva a scriptek (JavaScipt) futtatása. Az alábbi böngészők telepítésekor alapbeállításban engedélyezve van a scriptek futtatása. Amennyiben a jelszó beírására alkalmas mező nem jelenik meg, a felhasználó letiltotta a sriptek futtatását.

Explorer esetén: eszközök-> internetbeállítások-> biztonság-> egyéni szint->
viselkedés bináris és parancsfájlok esetén

A Firefox-Mozilla és az Opera böngészőkben: eszközök-> beállítások-> tartalom
menűpont alatt.

Természetesen ugyanezeken a helyeken engedélyezni is lehet a scriptek futását és ekkor már megjelenik a jelszó beírására alkalmas ablak.

 

[Nyitólap] [Diagnosztika] [Oktatás] [Kutatás] [Education] [Rólunk] [GYIK/FAQ] [Linkek] [Hírek]